Goedkoop vakantiehuis aan de Moezel! (2 tot 10 pers.)

13 Juli 2021 - VakantieMoezel

€ 50.00

Goedkoop en direct aan de Moezel!

'Zum gemütlichen Ferienhaus' ligt in Bruttig-Fankel op zo'n 6 kilometer van Cochem. Het vakantiehuis ligt aan het dorpsplein van Bruttig en direct aan de rivier de Moezel.

Het vakantiehuis biedt plaats aan maximaal 10 personen en wordt alleen door u bewoond. Het authentieke huis is niet alleen ideaal voor een weekendje weg voor 2, maar ook zeer geschikt voor een lange vakantie met familie en/of vrienden! Het huis beschikt over een eigen bruincafé/ bar! Gezellig om in de avond uw eigen feestje te houden! Tijdens uw verblijf kunt u gratis gebruik maken van Wi-Fi.
De omgeving is zeer geliefd bij wandelaars en fietsers, maar ook motorrijders weten hun weg te vinden naar deze prachtige omgeving! Ook de vele burchten en kastelen in de nabije omgeving zijn zeker de moeite waard! Even winkelen en genieten van een drankje op één van vele terrassen mag natuurlijk niet ontbreken! Op zo'n 10 kilometer ligt het pretpark Klotti. Dit gemoedelijke pretpark heeft naast de vele attracties voor jong en oud ook een dierentuin met o.a. roofvogel show en beren.


U boekt al een verblijf vanaf € 8,10 per persoon per nacht!

Het huis beschikt over 4 slaapkamers, een woonkeuken, 2 badkamers met wasmachine, 3 toiletten en een eigen bar.U kunt het huis huren vanaf 2 personen met een minimaal verblijf van 2 nachten. We hebben geen vaste aankomst- of vertrekdagen. U kunt daardoor uw vakantie naar eigen wens inplannen.

Op onze site vindt u verdere informatie m.b.t. prijzen en beschikbaarheid. Heeft u nog vragen? Mailt u ons en wij helpen U graag verder!

Is het huis niet beschikbaar in de door u gewenste periode? We bieden u nu ook enkele appartementen in het dorp en aan de moezel.

Voor meer informatie kunt u kijken op onze websites: www.weekjemoezel.nl of www.vakantiemoezel.nl

» Bezoek website

Aanwezig in verblijf
Wasmachine
Televisie
Wifi

Ligging
Aan rivier of meer

Type
Vakantiehuis

Soort
Te huur

Regio
Moessel

Aantal personen
Maximaal: 10

Bruttig-Fankel is een gezellig en mooi dorp aan de Moezel. Het is de ideale uitvalsbasis voor verschillende uitstapjes, wandelingen of fietstochten. Cochem ligt op slechts 6 kilometer afstand, waar ook pretpark Klotti een bezoekje waard is. Maar ook steden als Trier, Koblenz zijn vanuit Bruttig goed bereikbaar met de auto of met de trein. De groene en heuvelachtige omgeving bieden u de mooiste wandelingen met vergezichten over het Moezeldal. Vaak kun je midden tussen de wijnranken door wandelen. Uiteraard zijn er overal aan de Moezel voldoende mogelijkheden om heerlijk een terrasje te pakken of heerlijk te eten. Wat houdt je tegen?